fbpx

Zo worden onze alpaca wol producten gemaakt – Behind The Scenes

Altijd al benieuwd naar hoe onze alpaca wol producten worden gemaakt? Dat wordt gedaan door een prachtige community van wolwevers in het Andes-gebergte, die met passie, liefde en vakmanschap al onze producten maakt. Maar hoe gaat dit er nu echt aan toe? Wij laten het zien.

Hoe worden onze alpaca wol producten gemaakt?

Als het gaat over hoe onze alpaca wol producten nu echt worden gemaakt, kan een video soms meer vertellen dan woorden. Neem daarom een kijkje Behind The Scenes in deze video en geniet van een klein fragment dat laat zien hoe onze alpaca wol producten worden gemaakt door een community van passievolle wolwevers in het Andes-gebergte. Wat er bovenal voorop staat bij het werk dat gedaan wordt door onze community is de positieve en fijne arbeidsomstandigheden. De eeuwenoude traditie wordt uitgevoerd door en voortgezet door een community van wolvers in het Andes-gebergte, iets dat wij vóór het merk Alpaca Loca prachtig vonden om te zien en waardoor founder Annemarie graag samen wilde werken. Wat bovenal voorop staat is dat het vakmanschap bewaard blijft en dat de community zich happy blijft voelen. Bovenal worden alle producten met de hand gemaakt, zodat alles kwalitatief en zorgvuldig gecreëerd wordt.

Toewerken naar een duurzame toekomst

Een community van wolwevers in het Andes-gebergte is in de wereld van fast fashion niet iets wat je continu ziet. Juist doordat wij onze producten op een zo’n duurzaam en fair trade mogelijke manier creëren, hopen we bij te dragen aan een duurzame toekomst. Zolang er maar genoeg merken zijn – of deze nu groot of klein zijn – die duurzaamheid en fair trade producten voorop zetten, kunnen we kleine stapjes vooruit zetten naar een duurzame toekomst. En met genoeg kleine stapjes, zet je uiteindelijk veel grote.

Talk to you soon!
Alpaca Loca

Winkelmand

Log in / Registreer