fbpx

Laten we beginnen bij het begin…

Welkom bij de eerste variant van deze beginnende blog reeks.

Alpaca Loca, ondertussen zijn we bijna een begrip tussen de fair trade merken & daar zijn we behoorlijk trots op! Als een jong en innovatief label zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van warme en zachte kwaliteitsproducten van alpacawol.

Niet alleen om jou te voorzien van een heerlijk warm en kwalitatief goed product maar ook om jouw outfit of huis decor dat kleine beetje extra te geven. We verkopen niet alleen een product, maar ook een verhaal. Een verhaal wat zonder onze Alpaca’s uit Equador niet geschreven kon worden.

Heb jij al kennis mogen maken met onze pluizige, lieve en sociale dierenvriendjes? Niet alleen zijn ze heerlijk om naar te kijken of te aaien, hun vacht verwerkt in een sjaal of plaid is een cadeautje voor je huid. Zo zacht, zo warm en heerlijk om onder te kruipen.

Een muts, wanten en een sjaal voor de koude fietstocht die jij na een lange dag werken moet afleggen voor je eindelijk thuis bent. En een heerlijk zachte plaid voor diezelfde koude winterse avond op de bank, met de kaarsjes aan, op zoek naar de fijnste wegkijk film.

Onze waardes liggen bij jullie, het welzijn van de dieren, Fairtrade producten leveren en de verzorgende gemeenschappen om de alpaca’s heen. Laat ons deel uit maken van jouw verhaal door Alpaca Loca overal met je mee naartoe te nemen, door weer en wind, wij zijn er voor jou.

Winkelmand

Log in / Registreer