fbpx

3 manieren om je alpaca wol sjaal te stylen

Er is natuurlijk helemaal niets mis met het dragen van je favoriete alpaca wol sjaal op dezelfde manier, maar mocht je behoefte hebben aan wat verandering, dan hebben wij tips voor je. Je verdient namelijk niets minder dan steeds weer opnieuw verliefd te worden op je favoriete alpaca wol product. En wij gaan je daarbij helpen!

Inspiratie om jouw favoriete alpaca wol sjaal anders te dragen

In deze video laten we je drie verschillende manieren zien om je alpaca wol sjaal te stylen. Uiteraard heeft iedereen een andere manier en voorkeur om deze te dragen, maar wat inspiratie doet wellicht nieuw leven inblazen. Of misschien wel een hele nieuwe stijl creëren, who knows? Overigens delen we via social media nog veel meer tips over het dragen van je alpaca wol producten op een creatieve manier én houden we je op de hoogte van (win)acties en/of aanbiedingen. Reden genoeg om even een kijkje te nemen op onze Instagram. We hopen je daar te zien!

Wist je dit over onze community van wolwevers?

Wist je trouwens dat al onze producten worden gemaakt door een hechte community van wolwevers in het Andes-gebergte? Niet alleen zorgen zij ervoor dat al onze producten fair trade zijn en op duurzaamheid gericht, maar ook dat zij te herkennen zijn aan het vakmanschap en de passie die daarachter verschuilt. Iets waar we bij Alpaca Loca dan ook erg trots op zijn.

Enjoy en vergeet ons vooral niet te taggen op social media wanneer je je nieuwe style post.

Talk soon!
Team Alpaca Loca

Winkelmand

Log in / Registreer